Torsdag kveld så skal Barça møte Celta Vigo på Camp Nou i Copa del Rey.
Kampen som skal spilles i morgen er returoppgjøret i åttendedelsfinalen i den spanske cupen. Det første oppgjøret ble spilt i forrige uke, og endte 1-1. Onsdag kveld så tok FC Barcelona trener Ernesto Valverde i mot pressen før kampen.
Valverde snakket om hvordan resultatet fra det forrige oppgjøret ikke kommer til å påvirke måten laget spiller på, og at selv om de har overtaket før kampen pga. målet de scorte på bortebane, så vil ikke det negativt påvirke Barça. De vet at Celta Vigo er et lag som spiller bra på bortebane, og har greid å score mål i hver eneste bortekamp de har spilt denne sesongen.
Han skrøt også over hvordan de er et lag som alltid prøver å dominere kampene de spiller i, og er et lag som alltid presser høyt oppe på banen. Han nevnte også at Celta greide å spille uavgjort på Camp Nou tidligere denne sesongen, og at de spilte bra selv om han mener at Barça burde han vunnet kampen.
Valverde snakket også om Barcelonas nye overgang Philippe Coutinho. Barça treneren ble stilt mange spørsmål angående lagets nyeste signering, og han mente at Coutinho vil fort tilpasse seg laget, og spillestilen til Barcelona. Han snakket også om at brassen er spiller som er en versatil offensiv spiller fordi han kan spille på siden, midten, kan både score mål, og skape mange målsjanser for laget.