Søndag ettermiddag så skal Levante gjeste Barcelona på Camp Nou i La Ligas 18.serierunde.
Barça troner på toppen av tabellen med 45 poeng etter 17 spilte kamper, laget som er nærmest er Atletico Madrid som er 9 poeng bak. Levante på den andre siden ligger på 16.plass, og har skrapet sammen 18 poeng. Det er bare tre poeng mer enn Deportivo som er på nedrykkstruede 18.plass.
Til tross for sin svake plassering på tabellen så er ikke Levante et lag som bør undervurderes. Så langt denne sesongen så har de bare tapt en gang mot de seks beste plasserte lagene på tabellen. De slo Villareal 1-0 (H), har spilt uavgjort mot Real Madrid 1-1 (B), Valencia 1-1 (H), og tapte mot Atletico Madrid 0-5 (H). Målene deres blir for det meste scoret av midtbanespillerne Morales som har scoret 5 mål, og Bardhi som har scoret 4 mål for Levante.
Hjemmelaget kommer til denne kampen etter en 3-0 seier borte mot erkerival Real Madrid i ligaen, de spilte også et cupoppgjør borte mot Celta Vigo på torsdag som endte 1-1. Levante kommer hjem etter en borteseier mot Espanyol i cupen, kampen endte 2-1.
Begge lagene har flere spillere ute med skader og suspensjoner før kampen, for Barça så er Umtiti og Paco ute med skader, og Busquets er ute med en suspensjon. Hos gjestene så er Ivan Lopez, Alex Alegria, Roger Marti, og Chema ute med skader. Bardhi, og Campaña ute med suspensjoner.
Tror dere at Levante kan by på trøbbel, eller kommer Barça til å sikre seg tre nye poeng.
Hva? La Liga, 18. serierunde 2017/2018-sesongen
Hvem? FC Barcelona – Levante UD
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Søndag 6. oktober kl. 16.15
Hvordan? Viasport / Viaplay