Barcelona sin president snakket under den årlige medialunchen.
Bartomeu startet sin tale med å fortelle at 2017 har vært et intensivt år med noen vanskelige situasjoner. Samtidig har styret prøvd å løse problemene som har oppstått med et kaldt hode, selv om det ikke alltid har blitt godt mottatt.
Vår svært omdiskuterte president snakket under den årlige medialunchen denne torsdagen som ble holdt i Sala Roma på Camp Nou, hvor hovedpunktene var salget av Neymar, ansettelsen av Valverde og den politiske situasjonen.

–Det har vært et intenst år for oss. Alle situasjonene som har oppstått, så har styret løst dem med et kaldt hode. Etter at Luis Enrique pakket sakene sine, til signeringen av Valverde. Så var skulle vi skrive nye kontrakter med Messi og Iniesta, samtidig som Neymar bestemte seg for å dra til PSG. I tillegg kom den politiske situasjonen i Catalonia oppå det hele.

–Barcelona vil forsette å vokse som klubb, merkevare og ikke minst en familie. Vi vet at ut kritiske spørsmål og motgang så vil ikke vi vokse til å bli større. Det er dette som gjør Barcelona til en beundringsverdig klubb, samtidig som at vi er en elsket klubb. Ikke bare for fotballen, men for alle foreningene.

For å avslutte talen ønsket Josep Bartomeu alle en god jul, og sa at 2018 ville bli et bedre år enn 2017.