Vår nye franskmann vinner den tyske ligaen sin pris for Rookie Award.
Prisen Rookie Award gis den spilleren som presterer best i sin første sesong i Bundesligaen. Den fikk 20-åringen etter at han signerte for Borussia Dortmund fra franske Rennes. Han noterte seg for 32 kamper og seks mål for den tyske giganten. Han ble i tillegg tatt med på årets lag, noe som igjen viser at Barcelona har gjort et godt kjøp. Nå ser det ikke ut som han stikker av med noen av disse prisene i La Liga, men det kan skyldes en lengre skadeperiode.
Den lynraske vingen er ennå under opptrening etter en tidlig skade i seieren over Getafe.

Tiden før Barcelona

Ousmane Dembélé har ikke akkurat hatt en fast klubb veldig lenge. Han fikk bare en sesong hos førstelaget til Rennes med tolv mål på 26 kamper. Sesongen etter ble han kjøpt opp av Dortmund, men endte som nevnt med seks mål på 32 kamper. Dette kan selvfølgelig skyldes hans raske utvikling, som gjør at større klubber kommer på banen og ønsker hans signatur.
Det har dessverre bare blitt to kamper for franskmannen før han pådro seg en skade. Han fikk 22 minutter hjemme i 5–0 seieren i Derbi Barceloní, hvor han noterte seg for en assist. Så ble det kun 29 minutter borte mot Getafe på Coliseum Alfonso Pérez før han måtte av banen med en skade.