Sergi Roberto tok seg en prat med Barca TV etter å ha mottatt Premi Barca Jugadors på mandagen.
Vår allsidige spanskmann Sergi Roberto mottok prisen Premi Barca Jugadors, som kort oversatt er fair play prisen blant spillerne innad i Barcelona. Den prisen vant han foran Ter Stegen, Umtiti, Messi, Pique og Iniesta. Etter at han hadde mottatt prisen slo han av en prat med Barca TV blant annet om Champions League trekningen.

–Det var en stor sjanse for at Chelsea ble vår neste motstander. På dette stadiet av turneringen vil du alltid møte tøff motstand.

–De viste forrige sesong med å vinne Premier League at de er et godt lag. Det vil bli en tøff kamp, men vi gleder oss og ser frem til kampen.

–De har mange spillere som jeg har delt garderobe med i Barcelona og det spanske landslaget. Det vil bli godt å se de igjen, men vi kommer for å vinne.

Videre ville han takke Barcelona og sine lagkamerater.

–Jeg vil takke alle som stemte på meg. Det er en spesiell bemerkelse og en ære å vinne den. Mange spillere fortjente denne tittelen, men denne er for laget. Så jeg vil takke mine lagkamerater og alle trenerne. De har gjort meg til den jeg er. De har lært meg å vise respekt for motspillere og dommere, samtidig som å se verdien i det vi driver med.

Rett etterpå kom Josep Bartomeu i tale hvor han nevnte at de nærmer seg en ny avtale, og at han ønsker å se Sergi Roberto legge opp i Barcelona.

— Roberto sitt engasjement til klubben, og hvor ydmyk han er setter vi høyt i Barcelona.

–Han vil alltid bli husket i klubben. Han må forbli her i mange år fremover og det hadde gjort oss veldig glad om han hadde lagt opp her.

Helt til slutt ville Bartomeu nevne den kvelden vi aldri glemmer, 6–1 seieren hjemme mot PSG hvor Roberto scoret det siste og avgjørende målet. Han sa han hadde sett flere comebacks, men dette var det beste han hadde sett.