Det samme var Andrés Iniesta, Javier Mascherano og Ousmane Dembélé.
Sistnevnte har dog vært i trening en stund, men i dag var alle tilbake. De gjennomførte deler av treningen med laget, og fortsatte med egne programmer. Rafinha var den store nyheten. Brasilianeren har vært ute med en alvorlig kneskade siden april, og ble godt tatt i mot av gruppen.
Treningen var en del av forberedelsene til søndagens storkamp mot Villarreal. David Costas fra Barca-B deltok også på treningen.
Dette er gode nyheter for Barcelona, som har slitt en del med skader i det siste. En annen gladsak er at Thomas Vermaelen har prestert godt, og for første gang i sin Barca-karriere har fått fire kamper på rad. Belgieren er fast inventar på landslaget, og trenger matchingen han kan få om han skal få bli med til Russland til sommeren.
Javier Mascherano på sin side har nylig uttalt at han er usikker på sin fremtid i klubben ettersom han ikke føler at han er like viktig som før. Det kan dermed gå mot slutten for den taklingsterke argentineren.
Ousmane Dembélé er godt i rute med sin opptrening, men klubben har ingen intensjoner om å stresse frem et grønt lys i forkant av El Clásico.