Det sier klubbens CEO, Peter Moore.
Det er Sky Sports som melder dette i dag. Philippe Coutinho leverte i sommer inn en søknad om å bli satt på transferlisten når Barcelona viste sin interesse. Klubbene kom ikke til enighet da, men katalanernes interesse har ikke minket av den grunn.
Brasilianeren har storspilt i høst, og har ni mål på samvittigheten hittil. De tre seneste kom i smadringen av Spartak Moskva i Champions League denne uken. Sky Sports hevder at Barcelona sendte et formelt bud på 113 millioner pund for spilleren, men en overgang ble det ikke.
Nå håper den katalanske klubben at Coutinho har hjulpet til med å presse prisen ned ettersom han til slutt aksepterte å bli i Liverpool denne høsten.
Liverpools CEO, Peter Moore vil ikke bekrefte om brasilianeren blir på Merseyside etter januarvinduet.

— Så vidt jeg vet er stallen vi har per i dag den stallen vi kommer til å ha i januar. Jeg har ingen krystallkule som kan si meg hva som kommer til å skje, sa Moore ifølge Sky Sports.

Coutinho også usikker

Til det samme mediet har Coutinho selv sagt at han ikke vet hva fremtiden bringer.

— Jeg er i Liverpool, og jeg gjør alltid mitt beste når jeg har muligheten til å spille og jeg respekterer trøya og fansen, sa Coutinho som har ni mål på 13 kamper denne sesongen.

— Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe. Det som skjer i januar, finner vi ut av i januar. Jeg vet ikke om det kommer noen bud.

Videre fortalte brasilianeren at det kom et bud sist sommer, og at han da var interessert i en overgang, men at han nå spiller med vilje og styrke.