Barça skal være verter når Celta Vigo skal komme på besøk, kampen spilles på Camp Nou lørdag kl.1.
Celta Vigo er et av lagene som har gjort det bra mot Barça i de forbigående sesongene. Gjestenes trener er en gammel Barcelona spiller, og assistent trener Juan Carlos Unzué. Valverde sa før kampen at det faktum at han kjenner laget så godt gjør dem til en farlig motstander. Med Unzué som trener så har de en klarere måte å spille på, og tar oftere initiativet i kamper, og Valverde tror at de vil også gjøre det samme i Camp Nou.
I pressekonferansen ble han også stilt spørsmål angående Deulofeu, Dembele, Rafinha, og partnerskapet til Messi og Alba. Om Deulofeu så sa Valverde at grunnen til at han ikke er i kamptroppen er fordi de har en stor stall, og at noen ganger så går spillere inn og ut av troppen. Han snakket også om hvordan det gikk med skadesituasjonen til Dembele og Rafinha. I følge Barça treneren så har franskmannens situasjonen bedret seg, og at det ikke er lenge igjen til han returnerer. Mest sannsynlig så kommer Dembele til å delta i vanlige treninger etter jul. Om Rafinha så sa han at de må være varsomme, men at han føler seg bra, og ser virkelig frem til å være sammen med resten av laget.
Tilslutt så snakket Valverde om forholdet til Messi og Jordi Alba, og at de har utrolig god kjemi med hverandre på banen, og forstår hverandre veldig godt. Aller mest fordi Alba er godt til å angripe, og utnytte åpne rom på en god måte, samtidig at han er flink til å bryte seg gjennom et forsvar med farten sin. Messi på andre siden har ekstraordinær overblikk, og ser alt som foregår i banen. Når de ser hverandre, så drar nytte ut av det, deres partnerskap er en av Barças styrker i følge Valverde.