Valverde møtte i dag pressen før onsdagens oppgjør i Copa del Rey mot Real Murcia.
I troppen mot Real Murcia er det fem unggutter som kommer fra B-laget. Da er det Ortolá, Aleña, Oriol Busquets, Arnaiz og Costas som kan få muligheten til å teste seg mot Murcia. I tillegg blir spillere som Messi, Suarez, Iniesta, Umtiti og Rakitic hvilt. Valverde fortalte på dagens pressekonferanse at det er god mulighet for at flere av disse får sjansen.

— Planen er å gi noen reservespillere en sjanse på onsdag. Spillere som ikke har spilt så mye denne sesongen kommer også til å spille.

Likevel er Valverde klar på at de ikke kommer til å undervurdere Murcia.

— Vi fikk et godt resultat i første oppgjør, men vi vil ut på banen og gjøre en god kamp. Murcia spiller bedre nå, og de kommer til å kjempe hardt og jobbe som et lag.

Gomes og Roberto snart spilleklare

Valverde kunne også fortelle at det er enkelte spillere som har vært skadet, men som begynner å bli spilleklare igjen.

Andre Gomes og Sergi Roberto er spilleklare veldig snart, men vi vil ikke risikere noe med Dembélé enda. Det er en alvorlig skade, så vi må være forsiktige. Spilleren selv er veldig ivrig på å bli klar, og det er viktig.

Thomas Vermaelen fikk sin første start i La Liga på en god stund mot Valencia. Valverde hadde bare positive ting å si om Vermaelen.

Han spilte en viktig kamp i en vanskelig rolle, men han spilte veldig bra.