Førsteplassen i gruppen kan sikres onsdag kveld. Da må Barcelona ta poeng mot Juventus, som ble for sterke sist gang katalanerne var på besøk i Torino.
Etter all sannsynlighet er det disse to lagene som avanserer til åttendedelsfinalen fra gruppe D i årets Champions League. Derfor er det knyttet størst spenning til hvem av de to gigantene som ender opp på førsteplassen i gruppen. Før runden topper Barcelona gruppen med 10 poeng, mens italienerne står med 7 poeng og en foreløpig andreplass. Det vil si at om kampen skulle ende uavgjort eller med Barça-seier vil ingen andre kunne ta førsteplassen. Uavgjort er nok med tanke på at Barcelona tok en knallsterk 3-0 seier på Camp Nou mot Juventus. Det er verdt å nevne at Juventus har kun tapt tre ganger på Juventus Stadium siden 2014/2015 sesongen, så katalanerne kan vente seg en meget tøff kamp.
Juventus har i hjemlig liga slitt mer enn de har vært vant til de siste årene. Klubben tapte forrige kamp mot Sampdoria og ligger på en tredjeplass i Serie A, noe som er overraskende med tanke på deres dominans i Italia de siste årene. Barcelona på sin side fortsetter sin sterke rekke uten tap denne sesongen og vant 3-0 mot Leganés i helgen.

Skader

På skadefronten sliter Barcelona mer enn onsdagens motstander om dagen. Valverde må klare seg uten Ousmane Dembélé, Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes og Javier Mascherano, som alle er ute på grunn av skade. Juventus har på sin side kun en skade i troppen. De må klare seg uten vingen Federico Bernardeschi, som er har pådratt seg en skade før kampen.
Hva? Champions League, 5. gruppespillsrunde 2017/2018-sesongen
Hvem? Juventus – FC Barcelona
Hvor? Juventus Stadium, Torino
Når? Onsdag 22. november kl. 20.45
Hvordan? Viasport 1 / Viaplay