Luis Suárez har nylig stilt til intervju for Barça TV. Her er noen av sakene uruguayaneren snakket om.
Luis Suárez har mildt sagt underprestert denne sesongen. Den 30 år gamle spissen sier han er den første til å se seg selv i speilet angående dette:

— Jeg spiller alltid for å hjelpe laget. Det er min mentalitet og jeg kan ikke sluntre unna. Jeg er den første til å se meg selv i speilet og ta selvkritikk. Jeg innrømmer at jeg må score flere mål, men det er ikke alltid ballen går inn mellom stengene.

Barcelona har spilt bra og har vunnet en god del kamper på rad. Dette hadde Suárez å si om dette:

— Hver eneste kamp er vanskelig og tøff på sin måte. I år jobber vi mest med å finne ut av hvordan vi skal snu kampen rundt etter at motstanderen har scoret det første målet. Lange strekninger med seiere er uansett flott for moral og selvtillit til gruppen.

Uruguayaneren er også full av lovord for sin venn og lagkamerat Lionel Messi:

— Det er jo bare en fantastisk bonus å ha den beste spilleren i verden. For meg er det et rent privilegium å kunne spille med han og være med han på fritiden. Rett og slett for hvordan han er som person og som spiller. Han løfter oss alle opp og tingene han gjør er beundringsverdig og utrolig.

Ousmane Dembélé ble skadet tidlig i sesongen og har ennå ikke hatt sitt gjennombrudd i spillertroppen. Franskmannen har begynt å trene så smått og laget er spente på hva han kan gjøre:

— Han er en ung spiller med mange ferdigheter og gode kvaliteter både som spiller og person. Vi er veldig spente på hans tilbakekomst fordi vi vil komme til å trenge han.
— Det er veldig vanskelig å komme til en ny klubb, for så å bli skadet nesten med en gang. Det viktigste er hans mentalitet og hvor stort ønsket hans er til å komme tilbake.

VM er rett rundt hjørnet og Luis Suárez gleder seg som en unge:

— Det kommer til å bli veldig gøy å bli med. Jeg er veldig spent på det hele og er glad jeg kan bli med å hjelpe laget mitt.