Franskmannen har imponert så langt på stopperplassen for Sevilla. Neste sesong kan han bli Barcelona-spiller, skal vi tro den spanske avisen Sport.
Lenglet har lenge blitt regnet som et stort talent. Denne sesongene har han tatt ytterligere steg, og spilt mest av alle Sevilla-spillerne. Det var interesse rundt spilleren i sommer, men det ble altså ikke noen avtale den gangen. Formen hans denne sesongen skal ha styrket interessen til Barcelona, som leter etter en ny midtstopper.
Spilleren er ikke bare attraktiv sportslig sett. Han har også en rimelig pris på utkjøpsklausulen i kontrakten sin, som skal være på 30 millioner euro. Dette blir trolig prisen Barcelona må ut med hvis de skal skaffe seg midtstopperen. Sevilla skal ha sagt at de ikke er åpen for forhandlinger, og at Barcelona må trigge utkjøpsklausulen om de skulle ønske seg 22-åringen.

Har blitt fulgt av Barcelona i flere år

Barcelonas interesse for Lenglet er ikke noe nytt. Katalanerne skal ha fulgt han siden han var 16 år og spilte for franske Nancy. De skal også ha fulgt han i kamper for aldersbestemte landslag.
Er dette en spiller dere vil se i Barcelona-trøye?