Argentineren har gjennom sin karriere knust utallige rekorder som om det var ingenting. Det er likevel noen rekorder han mangler, men som fortsatt kan oppnås.
Den seneste milepælen til Messi kom i 2-1 seieren mot Sevilla. Da spilte han sin 600. kamp for Barcelona. Her er syv rekorder som magikeren fortsatt ikke har tatt:
Mestscorende spiller i Champions League
Her er det Cristiano Ronaldo som foreløpig står med rekorden, og står med 110 mål. Messi på sin side står med 97 mål i europas gjeveste klubbturnering. Det skal sies at Messi er to år yngre enn sin rival, så det kan tenkes at han får tid til å slå Ronaldo før karrieren er over.
Spilleren med flest troféer i fotballhistorien
Messi har sammen med lagkamerat Piqué tatt 30 troféer gjennom sin karriere. Her er det noen spillere foran, men ingen av dem har alderen på sin side sammenlignet med Leo. Tidligere Manchester United spiller Ryan Giggs har rekorden med sine 36 troféer. Andres Iniesta står også foran Messi på denne listen, så denne rekorden kan ikke tas så lenge Iniesta er i klubben.
Spilleren med flest titler i Champions League/Serievinnercupen
Paco Gento (Real Madrid) har seks seire, Di Stefano, Jose Maria Zarraga (begge for Real Madrid) og Paolo Maldini (AC Milan) står med fem titler, mens Messi, Pique, Iniesta og Ronaldo står med fire hver.
Spilleren med flest titler i alle europeiske turneringer
Dani Alves, Paulo Maldini og Arie Haan (Ajax) har ni titler hver. Foreløpig har Messi 7, altså fire Champions League og tre seire i supercupen. Piqué, Iniesta og Ronaldo står med samme antall.
Mestscorende spiller for en klubb
Her står Messi med 523 scoringer på 600 kamper, noe som er like bak Gerd Muller, som scoret 525 for Bayern. Den europeiske rekorden for flest mål i en klubb er Josef Bican sine 534 scoringer for Slavia Praha. Det er et stykke opp til mestscorende spiller for en klubb i verden. Pelé står nemlig med 643 scoringer i løpet av sin tid som Santos-spiller.
Spilleren med flest Barcelona-kamper
Xavi står med utrolige 767 kamper i løpet av sin tid i klubben. Bak han finner vi Iniesta med 642 og Messi med sine 600 kamper.
Spilleren med flest seire i Spania
Iker Casillas har rekorden med 334 seire for Real Madrid. Her er det en del spillere foran argentineren, men det er tett frem til Casillas. Blant navnene over Messi er de tidligere Barcelona spillerne Anoni Zubizarreta (333 seire) og Xavi (322 seire). Messi har så langt 298 seire i Barcelona-trøyen. Det er kun Casillas som fortsatt er aktiv av spillerne foran Messi på listen, men han tar neppe flere seire i Spania med tanke på at han vokter buret til Porto om dagen.
Flest gullstøvler(sesongens toppscorer i Europa)
Messi og Ronaldo står begge med fire gullstøvler hver, og kjemper om å ta den rekorden. Denne sesongen har Messi notert seg for 12 scoringer allerede, mens Ronaldo står foreløpig med ett mål i La Liga.
Tror dere Messi tar alle disse rekordene før han legger opp?