Unggutten var tilbake i trening 49 dager etter skaden han pådro seg i starten av sin Barca-karriere.
Ousmane Dembélé er tilbake i trening. Det skriver Marca. Kanskje gjør de Madrid-borgerne nervøse før det kjente møtet med Catalonias stolthet lille julaften. Barcelona gikk offentlig ut og sa at franskmannen kom til å gå glipp av mellom tre og fire måneder. Før helgens kamp avslørte Ernesto Valverde at vingen var tilbake i trening.
Det var i september at Barcas dyreste kjøp gjennom tidene pådro seg en alvorlig skade i kampen mot Getafe. Skaden, som trengte operasjon for å leges, ville ifølge klubben sette 20-åringen ute av spill til midten av januar.

Bør han risikeres?

Nå er altså franskmannen tilbake i trening, og det er litt over seks uker igjen til El Clásico. Det kan vise seg å bli et dilemma for barca-manager, Ernesto Valverde. Skal han risikere at franskmannen ikke er 100 prosent fit, og muligens kan slå opp igjen sin skade eller starte med spilleren Barcelona har savnet på høyrekanten?
Valverde bør tenke seg om to ganger før han tar den endelige beslutningen. For slik situasjonen er per i dag, så er det viktigere å ha 20-åringen spilleklar til den andre halvdelen av sesongen. Barca er nå åtte poeng foran sin argeste konkurrent, og det kan derfor se ut som at sesongens første El Clásico blir den minst viktige på flere år.
Hva tenker du? Bør Barca gjøre alt de klarer for å få klar Dembélé eller spare han til andre halvdel av sesongen?