Tirsdag kveld skal FC Barcelona møte Olympiakos på Georgios Karaisakis stadion.
Før kampen trenger grekerne sårt en seier, hvis de i det hele tatt har noen ambisjoner om å komme ut av gruppen, eller komme seg til Europa League. Uansett hva som skjer i morgen, så er det ikke noen tvil om at atmosfæren kommer til å være elektrisk i heksegryten i Hellas.
Denne kampen er også Barça-trener Ernesto Valverdes retur til sin gamle hjemmearena, og han er nok en av de som kjenner til atmosfæren, og supporterne til Olympiakos best etter sine to perioder der som trener. Mye av det han sa i dagens pressekonferanse, var nesten det samme som i forrige pressekonferanse. Blant annet hvordan kampen i morgen kommer til å være en emosjonell kamp for han, og at de tre årene han tilbringte som trener for den greske storklubben var fantastiske.
Valverde brukte også mye av pressekonferansen på å skryte av Olympiakos-supporterne, og sa at de er veldig flinke til å presse og stresse ut motstanderlagene som kommer på besøk, og man kan føle en utrolig elektrisk stemning allerede før kampstart. Ifølge Valverde så kommer det til å bidra til at vertene spiller mer offensivt fordi de sårt trenger en seier, og fordi de har fansen bak seg.