Ernesto Valverde ønsker en midtstopper med «Umtiti-gen».
Sport skriver at det kan se ut som det kommer en ny midtstopper til klubben i januar. Hvis Vermaelen forlater klubben i januar, er Yerry Mina en spiller som kan erstatte han.
Den katalanske sportsavisen skriver dog at Barcelona ikke bare har planer om en stoppersignering, men to! Den første kan ankomme allerede i januar, mens den andre ikke blir før til sommeren. Klubben har en intensjon om å «ta en Umtiti». Altså signere en billig stopper som blir en viktig del av laget.

Yerry Mina

Den colombianske stopperen er den som er hetest koblet til klubben. Han kan ankomme allerede i januar, hvis alt går etter planen. Da må Thomas Vermaelen forlate klubben først. Katalanerne ønsker å «speede» opp signeringen. Barcelona har allerede avtalt en overgangssum på ni millioner euro, men det er først til sommeren. Barca kommer til å følge spilleren fremover, og Mina blir sett på som stopperen med størst potensial i Sør-Amerika. I 2016 ble han kåret til den beste spilleren i sin posisjon i den brasilianske ligaen der han spiller for Palmeiras.
Umtiti-suksessen ga mersmak for den sportslige ledelsen til Barcelona. De ser også på unge fremadstormende franskmenn, som også kan bekle den viktige stopperplassen i klubben. Frankrike produserer talenter på løpende bånd om dagen, og spillere som Zagadou og Diakhaby er spillere Pep Segura følger tett.

Dan-Axel Zagadou

18-åringen spiller for øyeblikket for Borussia Dortmund, der han ble hentet fra PSG. Stopperen har representert Frankrike på alle nivåer fra U16-U19. Den venstrebente stopperen har denne sesongen spilt Champions League-fotball med den tyske storklubben.

Mouctar Diakhaby

Lyon-spilleren har gjort sine saker bra for den franske toppklubben, hvor han har gått gradene i klubben. Diakhaby har representert Frankrike fra U19-U21, og har en spennende fremtid.
En annen spiller som også er på listen til det sportslige apparatet til Barca, er Napoli-spilleren Kalidou Koulibaly. En spiller som med sine 26 år er mer rutinert enn de to andre. Koulibaly er også en dyrere spiller enn Zagadou og Diakhaby, så det er lite trolig at katalanerne går for den løsningen.
Hvem ønsker du som makker til Mascherano, Piqué og Umtiti?