Ernesto Valverde ønsker en tropp bestående av færre spillere enn den gjør i dag.
Det skriver Sport. Grunnen til at Valverde ønsker det, skal være at han mener det er enklere å jobbe med en mindre spillerstall. Det er særlig tre spillere Sport trekker frem, som ikke skal være ønsket med videre.

Arda Turan

Tyrkeren har ikke vært med i noen kamptropp hittil denne sesongen, og klubben prøvde å selge han i sommer. Da ønsket han å bli, men nå har klubben fortalt spilleren at det er på tide å skilles. Spilleren med det flotte skjegget har to og et halvt år igjen av sin kontrakt med Barcelona. I sommer kunne Turan gått på lån til Tyrkia, men det eneste som foreligger av tilbud nå er fra Kina. Sport skriver at det er lite sannsynlig at angriperen går dit.

Aleix Vidal

For Vidal har situasjonen snudd helt. Han fikk noen opptredener i den blårøde trøya innledningsvis denne sesongen, men klarte ikke å imponere Valverde nok. Dermed har Barcelona innsett at det nå er på tide å kvitte seg med spilleren, hvis de skal kunne få igjen penger for han. Vidal ble kjøpt for 18+4 millioner euro, og katalanerne håper på rundt ti millioner euro tilbake. De vil da også spare pengene på hans lønninger de neste to årene.

Thomas Vermaelen

Den belgiske landslagsspilleren ønsker spilletid for å sikre en plass i VM-troppen til Robert Martinez’ mannskap. Den skadeplagede forsvareren har fått prøve seg denne sesongen, men fremtiden ligger et annet sted. Barcelona ønsker ikke å tvinge han ut av klubben, men hvis belgieren finner et attraktivt sportslig opplegg så er de villig til å låne han, hvis de ikke får solgt han.

Rafinha

Også en skadeplaget spiller. Rafinha har så vidt spilt fotball i 2017, og Barca skal ikke helt ha trua på at han blir en viktig del av spillergruppen. Brasilianeren kan bli solgt til sommeren da Barca har planer om å redusere lønnsbudsjettet ytterligere.

Hva tenker du? Er det riktig å kvitte seg med disse spillerne, eller er det andre du heller skulle sett forsvinne?