I morgen skal Barça møte Real Murcia i Copa del Rey, på Nueva Condomina i Murcia.
FC Barcelona skal i kamp for å forsvare deres tittel i Copa del Rey, og har vunnet denne turneringen de siste tre årene. Barça er også tidenes mestvinnende lag i turneringen, og har vunnet den 29 ganger. Kampen, som blir spilt i morgen, er deres første kamp i denne Copa del Rey-sesongen.
Før kampen snakket trener Ernesto Valverde om at dette kommer til å en vanskelig kamp for laget fordi i slike kamper er det mentale det viktigste. Selv om motstanderen spiller i en annen divisjon, så mener han at de vil være på sitt beste når de møter et lag som Barcelona, og vil være mentalt motiverte til å spille mot et av verdens beste lag. Da er det viktig at spillerne ikke undervurderer motstanderlaget.
Han nevnte også at Real Murcia er et lag som med en god historie, og som har spilt mye i La Liga utover de forbigående årene. Han la til at Barça tar en kamp om gangen denne sesongen, og de for øyeblikket bare er fokusert på kampen de skal spille tirsdag. Videre fortalte treneren at det viktigste for laget akkurat nå, er å forsvare tittelen, og at fotball er en sport fullt av prøvelser, og at man må overkomme og bevise hele tiden hvor gode man er.
Valverde nevnte også at det vil bli noen endringer, og at spillere som Vermaelen vil få en sjanse i morgen, og at belgieren er helt klar til å spille. Aleix Vidal og Arda Turan er ute av troppen grunnet skader.