Kampen i morgen er en spesiell kamp for Barça trener Ernesto Valverde, fordi han skal møte Olympiakos et lag han har trent to ganger tidligere.
Han har mange gode minner i fra den greske storklubben, og fortalte i pressekonferansen at han er veldig glad for at han fortsatt for mye kjærlighet fra Olympiakos fans den dag i dag, og at han husker sin suksessfulle tid i klubben veldig godt. Valverde sa at han har fortsatt en stor del av hjertet sitt liggende igjen i Hellas, og at han vil huske menneskene han ble kjent med i Hellas for alltid.
Valverde anser dagens Olympiakos lag som et aggressivt lag, på en ikke negativ måte. Han tror at det at de har slitet den siste måneden ikke kommer til å spille noen rolle, og at de alltid spiller bedre når de er i Champions League. Angående sitt eget lag så snakket han om den potensielle startelleveren, og at den mest sannsynlig kommer til å bli annerledes i fra Atletico kampen i helgen. Han har lyst til å hvile mange spillere, og vil prøve å sette opp en ellever som er akkurat god nok til å sikre seg en seier på onsdag. Grunnene til at hele den vanlige elleveren ikke skal spille er fordi det er mange spillere som er slitne fra landslagskamper, og fra Atletico kampen som ble spilt i helgen. Samtidig så tar han også Malaga kampen som skal bli spilt tre dager senere i betraktning.
Det var også andre innspill i pressekonferansen, Paulinho var den som holdt pressekonferansen sammen med Valverde, og han fikk mange spørsmål angående en brasillaner som nylig spilte for Barça. Paulinho fortalte at det er et privilegium for han å spille med spillere som Neymar og Messi, nevnte at de er veldig forskjellige spillere, men han at han synes Messi er verdens beste fotballspiller, og har lyst til å hjelpe begge to med å vinne trofeer på klubb og landslag. Midtbanespilleren var også veldig glad for å være i klubben, og var full av selvtillit. Til tross for at det var mange som satte spørsmålstegn ved hans ankomst så sa han at det aldri plagde han, og at målet er bare å hjelpe sine lagkamerater med å vinne trofeer. Spille for FC Barcelona er motivasjon nok sier brassen.