Onsdag kveld skal Olympiakos besøke Camp Nou i denne sesongens tredje Champions League-kamp.
Motstanderen er gresk fotballs mestvinnende klubb, og har vunnet den greske ligaen de siste syv årene. Dessverre for dem så er situasjonen en helt annen for øyeblikket. De har ikke vunnet en eneste seriekamp siden august, og står bare med en seier i de syv siste kampene de har spilt. Gjestene har allerede sparket treneren Besnik Hasi, og har ansatt en ny trener ved navn, Takis Lemonis. I Champions League tapte de sine to første kamper 3-2 hjemme mot Sporting, og 2-0 i Torino mot Juventus.
Vertene er i motsetning i god form om dagen, seiersrekken deres endte med 1-1 borte mot Atletico Madrid, men de har så langt vært gode denne sesongen. Selv om motstanderen ikke er i form, så bør ikke Barcelona undervurdere sine motstandere. Fotball er en sport med mange overraskelser. Uansett så er dette kamp som Barcelona enkelt burde vinne, selv om det kan hende at vi ser et motivert lag som har lyst til å øke moralen i laget ved å ta en skalp mot Barça.
Før kampen har ingen av lagene noen spillere ute med suspensjon, hos Barça så er Dembele, Rafinha og Arda ute med skader. Hos Olympiakos så er alle spillerne skadefrie. Hvis Barça vinner sine to neste kamper, har de mest sannsynlig sikret seg å komme videre fra gruppespillet, og til åttedelsfinalen.
Så hva tror dere kommer til å skje, tror dere Barça møter et motivert Olympiakos-lag som kan by på problemer, eller blir dette en lett seier for hjemmelaget?
Hva? Champions League, 3. gruppespillsrunde 2017/2018-sesongen
Hvem? FC Barcelona – Olympiakos CFP
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Onsdag 18. oktober kl. 20.45
Hvordan? Viasport / Viaplay