Første kamp etter landslagspausen skal Barça gjeste Atletico Madrid i deres nye stadium Wanda Metropolitano.
Før kampen så er Barcelona på toppen av tabellen med 21 poeng, og har vunnet sine syv første kamper. Atletico Madrid ligger på fjerde plass, og har så langt ikke tapt en eneste kamp, men har spilt uavgjort tre ganger. Alle de kampene som endte med uavgjort var borte mot henholdsvis Girona (2-2), Valencia (0-0), og Leganes (0-0). I de siste fem oppgjørene mellom lagene så har Atletico vunnet en gang, Barça har vunnet to, og de har spilt uavgjort to ganger.
Kampene mellom disse to pleier ofte å være tøffe, og hovedstadslaget er alltid en av de tøffeste motstanderne til Barcelona hver eneste av de siste fem forbigående sesongene. Så langt denne sesongen så er Carrasco og Correa deres toppscorere i La Liga med tre mål hver, Griezmann og Koke er rett bak med to mål hver. Hos Barça så er Messi toppscorer med 11 mål, etterfulgt av tre selvmål, og Suarez, Paulinho, Denis har to mål hver.
Begge lag har før kampen tre forskjellige spiller ute med skader. Hos vertene så er Filipe Luis, Lucas Hernandez og Augusto Fernandez ute med skader, og er mest sannsynlig utilgjengelige før kampen. Hos gjestene så er Rafinha, Dembele og Arda ute med skader, og utilgjengelige. Ingen av lagene har noen spillere som er suspenderte, og Diego Costa kan ikke spille en eneste kamp for Atletico inntil overgangsvinduet i åpnes i januar.
Så hva tror dere kommer til å skje på Lørdag, kan Barça fortsette sin seiersrekke, eller kommer Atletico til å stikke kjepper i hjulene til Barcelona.
Troppen til Barça: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes og Umtiti.
Hva? La Liga, 8. serierunde 2017/2018-sesongen
Hvem? Club Atlético de Madrid – FC Barcelona
Hvor? Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Når? Lørdag 14. oktober kl. 20.45
Hvordan? Viasport / Viaplay