Det var en rørt Gerard Piqué som møtte pressen etter gårsdagens seier mot Las Palmas. Barças stopperkjempe hadde mye på hjertet etter å ha spilt for tomme tribuner.

–Styret ønsket å utsette kampen, men det var ikke mulig. Vi diskuterte det med klubben, men de fortalte oss at vi måtte spille.

Det var uvanlig kost for katalanerne det som skjedde søndag ettermiddag. På grunn av frykt for sikkerhet, ble det bestemt at oppgjøret skulle spilles uten Culés og andre tilreisende på tribunen. Piqué ga uttrykk for at spillerne ikke var nødvendigvis klare for å spille på søndag.

–Jeg synes ikke ‘mer enn en klubb’ mottoet passer til denne hendelsen. Vi valgte å spille kampen fordi styret sa vi måtte gjøre det.

Åpen for å slutte

Grunnet flere uttalelser om forholdet mellom Madrid og Catalonia, er ikke Piqué nødvendigvis like populær når han spiller kamper for det spanske landslaget som når han spiller kamper på Camp Nou

–Jeg tror jeg kan fortsette på det spanske landslaget. Men hvis noen i forbundet synes jeg er et problem, så forlater jeg landslaget. Det har jeg ingen problemer med.

.