Den 23. oktober vil enten Cristiano Ronaldo, Lionel Messi eller Neymar motta prisen som FIFAs årets spiller i 2017.
Argentineren vant kåringen senest i 2015, og har allerede vunnet prisen fem ganger tidligere. Cristiano Ronaldo er sistemann ut til å bli kåret til årets spiller etter at han vant i 2016, og etter to store trofeer sist sesong seiler han opp som favoritt til å vinne for andre året på rad.

Kan bli jevnt

Messi avsluttet fjorårets sesong med hele 37 scoringer i La Liga, noe som også gjorde han til ligaens mestscorende spiller. Denne sesongen har han som vi alle vet vært brennhet og står med hele 9 mål på de første 5 kampene i ligaen, samt to mål mot Juventus i Champions League. Disse målene, kombinert med Messis evne til å dominere kamper med sin intelligens, teknikk, fart, overblikk og pasningsfot gjør argentineren til en brennhet kandidat til å stå på podiet. Messi vant i tillegg cupen med Barcelona.
Ronaldo er muligens favoritten, blant annet grunnet avgjørende mål og opptredener som sørget for at Real Madrid kunne innkassere både Champions League og ligatittelen i sesongen som var. Spesielt mot slutten av sesongen var portugiseren helt rå, og med to mål i Champions League-finalen avsluttet han sesongen på best mulig måte.
Neymar er i beste fall en outsider til å vinne prisen som verdens beste. Leverte noen imponerende forestillinger for Barcelona, men var dessverre litt i skyggen av en enorm Lionel Messi i fjorårets sesong. Mangelen på trofeer vil heller ikke gjøre det enkelt for verdens dyreste spiller å komme seg forbi hverken Messi eller Ronaldo. Vist lovende takter i PSG foruten krangelen med Cavani, og kan fort være spilleren som dominerer verdensfotballen de kommende årene.