Det var en optimistisk Dembélé som ankom Barcelona tidligere denne uken.
Barcelonas dyreste spiller gjennom tidene har fått en tøff start på sesongen. Tidlig i kampen mot Getafe pådro stjerneskuddet seg en stygg skade i låret. Klubben gikk tidlig ut med meldingen om at kantspilleren kom til å være ute i om lag tre til fire måneder. Spilleren selv mener noe annet, ifølge Sport.

— Jeg er tilbake om to måneder, skrev franskmannen under et bilde han la ut på Instagram etter operasjonen, og før Eibar-kampen.

Barcelona på sin side mener det tar lenger, men det vites heller ikke om Dembélé mener om han er tilbake i trening om to måneder eller om han mener kamp.
En ting som i hvert fall er sikkert, er at operasjonen var vellykket. Vingen ble operert i Finland av den velkjente idrettsdoktoren, Sakari Orava, og hele operasjonen ble gjort under oppsyn av Barcelonas Doktor Ricard Pruna. Pruna selv er den beste i sitt felt, og er kanskje den som har vært i klubben lengst.

God start

Barcelona har fått en svært god start på La Liga, og leder ligaen med 15 poeng. Det er to poeng flere enn Sevilla på andreplass, og hele syv poeng flere enn rivalen fra hovedstaden, som står med åtte poeng.
Leo Messi står allerede med ni seriemål. Det er samme antallet som hele Real Madrid har maktet å score på de første fem kampene. Barcelonas målforskjell er 17-2, og lørdag venter nyopprykkede Girona i det som blir en helkatalansk seriekamp.
Kampen er utsolgt, og spilles på Gironas hjemmebane. Previewet kommer senere fredag.