I morgen så skal Barcelona møte Juventus i den første gruppespillkampen denne sesongen i Champions League.
Før kampen så har begge lagene vært i form i hjemlig liga, både Barça og Juventus leder ligaen, og har full pott etter tre spilte kamper. Dette blir lagenes tolvte kamp mot hverandre i europa sammenheng, og åttende i Champions League. Forrige sesong var Juventus det laget som slo ut Barça i kvartfinalen, og spilte til slutt i finalen. I de syv Champions League kampene som har blitt spilt mellom lagene så har det endt med to seire hver, og tre uavgjort.
I år er muligens vertene sultne på å revansjere ydmykelsen fra forrige sesong, så det kan hende at man ser et mye mer motivert Barça lag enn man ser til vanlig. Begge lagene har hver deres argentiner som er i scoringform, både Messi og Dybala har scoret 5 mål i sine 3 første ligakamper, og kan by på problemer for motstanderens forsvar. Før kampen så har også både vertene og gjestene spillere som er ute med skader og suspensjoner. For Barcelona så er Rafinha, Arda og Sergi Roberto utelatt av troppen pga. skader, hos Juve er Pjaca, Chiellini, Khedira og Marchisio ute med skader, Cuadrado er også ikke tilgjengelig, men det er grunnet en suspensjon.
Så hvordan tror dere kampen kommer til å ende? Tror dere at Barcelona kan slå fjorårets finalist, og laget som slo dem ut av Champions League i fjor?
Hva? Champions League, 1. runde 2017/2018-sesongen
Hvem? FC Barcelona – Juventus
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Tirsdag 12. september kl. 20.45
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay