Det ble klart etter søndagens 0-0 kamp mot Albacete.
Selv med en gjenstående kamp er det klart at Barca-B neste sesong blir å finne i divisjon 2B. Ettersom tre av de andre nedrykkstruede lagene vant sine kamper, og Barca-B bare klarte 0-0, forsvant det lille håpet som Garcia Pimientas menn har hatt de siste ukene.
Gimnastic Tarragona vant borte mot allerede La Liga-klare Huesca, Cultural Leonesa vant mot kvalikjagende Oviedo, mens Cordoba vant i siste minutt over Reus. Da var enden på visa slutt i den nest øverste divisjonen.
Når det gjelder kampen mot Albacete, så var Garcia Pimientas gutter det førende laget i store deler av kampen. En sprudlende Carles Aleña viste sine gode egenskaper i slutten av første omgang før Marc Cardona avsluttet i treverket. Mot slutten av kampen skapte Albacete flere sjanser, og Barca-B måtte nøye seg med og fokusere på forsvarsarbeidet. Til slutt endte det altså målløst.
Siste kamp for sesongen spilles på Miniestadi mot Real Zaragoza til helgen.