FC Barcelona bekrefter på sin hjemmeside at den talentfulle venstrebacken, Marc Cucurella har signert ny kontrakt med klubben. 18-åringen har signert en kontrakt til og med 2019, men den kan forlenges til 2021. Utkjøpsklausulen på unggutten blir på 12 millioner euro, men også den kan økes – til 30 millioner euro.

Barcelona har med det fornyet to av de mest talentfulle ungguttene klubben har. Både Manchester City og Borussia Dortmund var ute etter Cucurella. Tidligere i år, gikk det rykter om at Real Madrid skulle snappe unggutten fra Barça. Når klubben fikk høre om interessen, ble det virkelig action i kontorene på Camp Nou.

Venstrebacken blir kommende sesong en av de mest sentrale spillerne på Barça-B. Forrige sesong startet 18-åringen på Juvenil-A, men etter gode prestasjoner tok Gerard Lopez unggutten opp, og han spilte en sentral rolle i opprykket til Segunda. 26 november 2016 debuterte «Cucu» for Barça-B. Det ble med 17 kamper forrige sesong for andrelaget, og nå er det duket for flere. Talentet har vært i Barça siden 2012.

For Barcelona var det ekstra viktig ikke å miste nok en spiller. Både Jordi Mboula og Eric Garcia har forlatt klubben for henholdsvis Monaco og Manchester City.