Franskmennene i Barcelona er nå samlet. Umtiti og Digne er tilbake fra landslagstjeneste og fikk endelig møte Dembélé som Barcelona-spiller.
Dembélé har ikke fått trent med et fulltallig førstelag etter at han signerte for Barcelona, grunnet VM-kvalifiseringer for mesteparten av spillerne. Nå venter kamp mot Espanyol, «el Derbi».
Frankrike gjorde det bra mot Cillessens Nederland, der de fikk en seier. Mot lille Luxembourg derimot, endte det med uavgjort for franskmennene. Umtiti og Digne var tilbake på jobb tirsdag morgen og var glade for å se hvor bra tjue-åringen gjør det på trening og venner seg til sin nye klubb. Dembélé og Umtiti er gode venner og førstnevnte går under kallenavnet «Mosquito» (myggen).

Mangler mannskap

Jasper Cillessen og Andre Gomes var også tilbake etter oppdrag hos Nederland og Portugal. Nå vender de fleste andre snart tilbake og det gjelder å fokusere på klubb-fotball igjen. I helgen er det hjemmekamp mot byrival Espanyol i la liga. Det mangler fortsatt endel førstelagsspillere, så førstelagstreningene blir fylt opp med hjelp av Ezkieta, Aleñá, Cucurella, Vitinho, R. de Galarreta, Jose Arnaiz og Fali fra Barça B.