Noen spillere forlot klubben, mens andre ankom. Om det var et vellykket overgangsvindu er et annet spørsmål.

Neymar

«Overgangen som ikke kom til å skje» skjedde. Neymar ble hentet av PSG for en overgangssum pålydende 2,22 milliarder kroner. Tidenes høyeste sum mottatt av en fotballklubb. «MSN» mistet sin «N», og Barcelona ble plutselig et mye svakere lag på papiret.

Dembélé

Ousmane Dembélé, den beste erstatteren for Neymar ble hentet inn som erstatter. En spiller som ikke vet om han skyter best med høyre eller venstre bein. En driblesterk franskmann, som i likhet med Neymar og Ronaldinho, startet med futsal. Overgangssum: 105 millioner euro (pluss 20+20).

Sergi Samper

Busquets’ arvtaker var ønsket med videre av Ernesto Valverde, men ifølge Sport krevde styret å sende han vekk nok en sesong. Løsningen ble da Las Palmas, hvor midtbanesliteren skal spille den kommende sesongen på lån.

Paulinho

Hentet fra kinesisk fotball. Kanskje den mest overraskende signeringen av en toppklubb i Europa denne sommeren. En meget god spiller, som står bokført med fem mål og tre målgivende på ni kamper for Brasil i den Sør-amerikanske VM-kvalifiseringen. En god spiller om man bruker han riktig, men kan sies at det ikke var det klubben burde prioritert. Overgangssum: 40 millioner euro.

Munir

Ble til slutt sendt på lån til Alaves. Der skal han blant annet spille med Bojan. Bare det i seg selv virker som et spennende angrep. Angriperen har nok ingen fremtid i Barcelona, men klubben klarte til slutt ikke selge spilleren, selv om flere klubber skal ha lagt inn bud.

Douglas

En spiller klubben i flere år har prøvd å bli kvitt. Ble nok en gang sendt på lån. Denne gangen til Benfica. Ryktene sier at Barcelona må betale mesteparten av brasilianerens lønn.

Jérémy Mathieu

En annen spiller det var klart at klubben ikke ønsket med videre. Heller ikke denne spilleren klarte klubben å selge. Ble derfor sendt gratis til Sporting Lisboa.

Cristian Tello

Tello er en spiller som har vært borte fra Barcelona i flere sesonger, men først denne sommeren ble han solgt. Tello fristet heldigvis klubber til å by en respektabel sum, fremfor å la han gå vederlagsfritt. Solgt til Real Betis for fire millioner euro.

Jordi Masip

Barcelonas tredjekeeper hadde heller ingen fremtid i Barcelona. Fikk få kamper, og var rotete de gangene han fikk sjansen. Gikk i sommer gratis til Real Valladolid.

Marlon

Brasilianeren ble først signert på permanent basis før han ble sendt på lån til Nice. En flott utviklingsarena for unggutten som viste bra takter de gangene han fikk sjansen forrige sesong. Forhåpentligvis får Marlon den utviklingen klubben håper på.

Nélson Semedo

I flere år har Barcelona vært på jakt etter en høyreback som kunne ta opp arven etter Dani Alves. Nå skal klubben ha funnet en verdig erstatter. I dagens marked må signeringen fra Benfica kalles et røverkjøp. Overgangssum: 30,5 millioner euro.

Gerard Deulofeu

Barcelona-gutten, som tidligere ble sett på som det største talentet på La Masia siden Messi, ble hentet fra Everton. Hadde en flott vårsesong i AC Milan, hvor han spilte seg inn i Spania-troppen. Overgangssum: 12 millioner euro.
I tillegg forlot flere unggutter Barcelona, men de var ikke en del av førstelaget.
Sum spillere hentet til klubben: 192,5 millioner euro.
Sum spillere solgt fra klubben: 226 millioner euro.
Kilde: Transfermarkt.com