Fem Barcelonaspillere er tatt ut i den spanske troppen foran VM-kvalifiseringen mot Italia og Liechtenstein.
Julen Lopetegiu har tatt med seg Piqué, Busquets, Iniesta, Alba og Deulofeu foran kampene. Også verdt å ta med seg er at David Villa er med i troppen for første gang siden VM i 2014.
Den viktige kampen mot Italia spilles på Santiago Bernabéu 2. september. Både Spania og Italia ligger på 16 poeng og kjemper om førsteplassen i gruppen for å sikre seg en direkte plass i VM neste sommer.

Andre som har blitt kalt opp

Messi og Mascherano er i den Argentinske troppen som har en viktig kamp mot Uruguay etterfulgt av en hjemmekamp mot Venezuela. Luis Suárez som sliter med skade reiser ikke med sitt Uruguay.
Nyinnkjøpte Paulinho skal være med Brasil, som allerede har siket seg plass i VM.
Digne og Umtiti er med i Deschamps lag som møter Nederland og Luxemburg, i en gruppe hvor Sverige foreløpig leder gruppa. Cillessen er med i den Nederlandske troppen.
Marc-André ter Stegen og Tyskland skal som kjent møte Norge, og kanskje får vi se ter Stegen vokte målet. Han skal også møte Tsjekkia.
Kroatia og Rakitic møter Kosovo og Tyrkia, hvor kun to poeng står i mellom de fire øverste lagene.
Gomes har blitt en viktig brikke i Portugals ellever som møter Færøyene og Ungarn.
Vermaelen er i den Belgiske troppen som skal ut mot Hellas og Gibraltar. Vinner Belgia disse to kampene har de sikret en VM-billett til Russland.