På søndag skal Barça møte Real Betis i deres første kamp ligakamp i 2017/18 sesongen.
Begge lag har brukt sommeren på å forsterke stallen, og går inn i en ny sesong med et mål om å ha en bedre sesong enn de hadde i fjor. I sommer så har Barça solgt eller fristilt fire spillere. Det var særlig overgangen til Neymar som kommer til å forlate et stort tomrom offensivt, og Barcelona har fortsatt ikke hentet en erstatter i hans posisjon. Så langt har Barcelona brukt 87 millioner euro på å hente Marlon, Deulofeu, Semedo og Paulinho, så Barça supporterne forventer å se noen nye overganger i løpet av de neste ukene.
Real Betis på den andre siden har så langt brukt rundt 25 millioner euro i dette overgangsvinduet. De har kjøpt inn åtte spillere, de mest nevneverdige av disse spillerne er Andres Guardado, Javi Garcia, Cristian Tello og Ryad Boudebouz, og er nok de spillerne som mest sannsynlig skal spille en stor rolle i laget. De har også fått en ny manager, han heter Quique Seiten og trente Las Palmas før han begynte å trene Real Betis.
Før kampen så har gjestene ingen skader eller suspensjoner, og kan stille med en full tropp på søndag. Vertene har en helt annen situasjon før kampen, hos Barça så er Rafinha, Suarez og Vermaelen ute med skade. Nysigneringen Nelson Semedo er suspendert pga. en suspensjon han fikk da han spilte for Benfica.
Hva? La Liga, 1. serierunde 2017/2018-sesongen
Hvem? FC Barcelona – Real Betis
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Lørdag 20. august kl. 20.15
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay