Barcelona skal nærme seg den spanske 26-åringen.
Ifølge Sport.es skal Josep Maria Bartomeu ha snakket med Real Sociedad sin president over telefonen for å diskutere en overgang for Iñigo Martínez. Selv om Real Sociedad skal ha nektet å flytte seg ifra klausulen til spanjolen, så skal de være villig til å forhandle.
Med Jeremy Mathieu ut, og Thomas Vermaelen halvveis ut dørene på Camp Nou, så trenger Barcelona en ny midtstopper som er best med venstrefoten. Javier Mascherano er enn så lenge det beste alternativet på begge stopper-plassene, samtidig som Marlon Santos nærmer seg et utlån. Det betyr at det trengs en ny stopper, og der kommer Iñigo Martínez inn. Det er mange som stiller seg litt kritisk til denne overgangen. For det meste er det fordi de synes prisen er litt for høy. Til tross for det har Barcelona fulgt han siden tidligere sportsdirektøren Andoni Zubizaretta la merke til han.
Samuel Umtiti klarte å ta plassen ifra Javier Mascherano foran forrige sesong, og sammen med Pique leverte han en strålende sesong. Det er mange som sier at spanjolen hentes inn for å erstatte Umtiti, selv om de fleste tviler på det. Franskmannen er best defensiv samtidig som han er best med ball. Stopperen fra Real Sociedad er bedre til å sette opp sine medspillere bakfra. Selv om flere mener klubben burde hente inn en ung og lovende stopper, så trenger Valverde en stopper som kan bidra fra dag en. Hvis man glemmer prisen på Iñigo Martínez, så er han et stort steg opp fra både Mathieu og Vermaelen.
Tror du Iñigo Martínez kan lykkes i Barcelona?