Luis Suárez og Iniesta snakker med media på pressekonferansen i Miami.
Under pressekonferansen i Miami fikk de to stjernene mange spørsmål. Hovedtemaet ble selvfølgelig Neymar Jr, samtidig den uvanlige kampen mot Real Madrid på Hard Rock Stadium.

Om Neymar

Iniesta.

–Vi hadde heller likt å sett at ingen snakket om dette. Det er kun én måte dette kan ende på, at Neymar snakker ut selv.

–Jeg har alltid sagt at han er en av verdens beste spillere. Jeg håper han blir i Barcelona i mange år fremover. Det hadde vært gode nyheter for klubben, og for han. For meg er han en av de beste på laget, og jeg ønsker alltid at laget mitt skal være det beste. Jeg er ikke i tvil om at alle ønsker at Neymar skal bli.

Luis Suárez.

–Som vi alle har sagt. Jo fortere han snakker ut, jo bedre er det for oss alle. Det vil også si Neymar. Han gir sin forklaring i god tid, så får vi støtte han uansett hva han velger.

–Laget ønsker at han skal bli. Det er en fornøyelse å spille med han, og det ville vært en skam å mistet han.

Om El Clásico

Iniesta.

–Det er litt rart å spille mot Real Madrid i pre-seasong, og så langt hjemmeifra. Vi vil bruke kampen som en del av forberedelsene våres til sesongen. Det vil bli en spesiell kamp, siden det er El Clásico. Jeg håper vi skaper god underholdning, med tanke på hvor vi er hen. Det handler om å komme inn i rytmen og få selvtillit.

Luis Suárez.

–Det er El Clásico. Selvfølgelig vil vi vinne, men det handler også om å finne rytmen.