Munir er fortsatt en ettertraktet spiller, til tross for en svak sesong på Estadio Mestalla.
For tiden trener Munir under Ernesto Valverde, men han ser på muligheter til å fortsette sin karriere et annet sted enn Barcelona. Klubber som Ajax, Zenit og Napoli ønsker spanjolen sine tjenester. Selv vet han at fremtiden hans ikke er på Camp Nou, men samtidig ønsker han kun en overgang om han vil bli satset på.
Den nederlandske storklubben Ajax skal ha tilbudt 14 millioner euro for Munir, men selv ønsker han seg ikke med det første til Johan Cruyff Arena. Han er takknemlig for interessen, men føler ikke at fremtiden hans er i Nederland.
Tilbudet fra Napoli har ikke kommet frem, men Munir vurderer Napoli veldig sterkt. Tidligere Los Blancos-spiller Jose Callejon har passert 30 år, og Napoli ønsker noe ungt inn. Samtidig får han spille Champions League, og spille i en stor liga.
Roberto Mancini skal være en stor beundrer av Munir. I Juni fikk Munir en telefon fra italieneren, hvor han skal ha prøvd å bevise for Munir at Russland var det neste steget for han. Selv var han usikker, fordi han følte ikke Zenit hadde et godt prosjekt på gang. Så langt har ingen klubber møtt kravet på 20 millioner euro, så det ser ut som Munir blir med klubben til USA.