Midtbanespilleren kommer på lån fra Palmeiras.
Victor Hugo Santana Carvalho, eller lettere kjent som Vitinho spiller for Barcelona frem til 30. juni 2018. Barcelona har også muligheten til å gjøre overgangen permanent. Han ble født fjerde mars 1998 i Sao Paulo. Den brasilianske midtbanespilleren har i dag sluttet seg til pre-season med Ernesto Valverde.
Vitinho har spilt for alle aldersbestemte landslag for Brasil, og har fått sin debut for førstelaget til Palmeiras. Han har spilt for Palmeiras siden han var tretten år, og han kontrakt med de ut 2021. Brasilianeren kan spille til høyre på midtbanen eller som en offensiv midtbane spiller. Som spiller er han rask, kreativ, direkte og veldig god til å legge til rette for angriperne. Han ble også kåret til turneringens beste spiller Torneo Bellinzona, som spilles i Sveits. Denne turneringen er en cup som spilles for U20 landslag og nedover. Vitinho spilte da for Brasil U20.

Vitinho om overgangen

–Jeg er veldig glad. Jeg har alltid vært en stor Barcelona-supporter, og det er verdens beste klubb. Nå har jeg muligheten til å spille hvor Rivaldo, og Ronaldinho spilte. Samtidig spiller Neymar her, som er mitt idol.

–I 2014 spilte jeg MIC turnering her i Catalonia. Da fikk jeg en omvisning på Campu Nou, og har siden drømt om å spille på en så stor arena. Nå skal jeg jobbe hardt for å få oppfylt min drøm. En dag får jeg da kanskje debutere på Camp Nou.

Trur dere Vitinho er en for fremtiden?