Pep Guardiola nøyer seg ikke med å hente La Masias største talent, Eric Garcia. Nå står Sergi Roberto på ønskelisten til den tidligere Barca-treneren.
Det melder Mundo Deportivo. Svaret fra Barcelona-ledelsen var klinkende klar; Sergi Roberto er ikke til salgs.
For noen dager siden fant Barca ut om Manchester Citys interesse i Sergi Roberto. Engelskmennene skal ha sendt et bud pålydende 35 millioner euro. Det kontante svaret fra katalanerne skal ha fått Peps klubb til å se seg om andre steder etter ny midtbanespiller.
Sergi Roberto er høyt verdsatt av Erneste Valverde, og særlig nå som ingen høyreback er signert enda. Barcelonas plan er å signere en ny høyreback, og flytte Roberto opp på midtbanen som er hans vante posisjon. 25-åringen kan spille i de fleste posisjoner, og er derfor høyt verdsatt av trenere. Med andre ord så kan vi oppleve en midtbane bestående kun av La Masia-rekrutter kommende sesong hvis Busquets starter med Sergi Roberto og Andrés Iniesta på hver sin side.
Forrige sesong var Sergi Robertos kanskje beste sesong for Barcelona. Og scoringen mot PSG kommer ingen til å glemme med det første. Det samme gjelder løpskapasiteten han viste mot Real Madrid før Messi punkterte kampen.
Ifølge Mundo Deportivo avslo Barcelona et bud fra Chelsea på Roberto ifjor sommer.
Hva syns du? Er det riktig av Barcelona å tviholde på 25-åringen?