I følge SPORT så innrømmer ledelsen i Barça at det vil bli vanskeligere enn de trodde å kjøpe Verratti i sommer.
Overgangsvinduet har nettopp åpnet, og vil være åpen til slutten av August. Derfor så er det mye som kan skje, men SPORT sine kilder sier at det er mye som skal til for at denne overgangen skal skje, enda lengre enn de 1035 km som skiller Barcelona og Paris.
Realiteten er at PSG som alltid ikke er villige til å forhandle, men denne gangen er navnet annerledes, de viste lik stahet da Barça forhørte seg om en mulig overgang for Marquinhos og Thiago Silva i tidligere overgangsvinduer. Så må det også nevnes at klubben har ansatt en ny sportsdirektør, og trener i tillegg til at presidenten deres Nasser Al-Khelaïfi slår fast at ingen av stjernene er til salgs.
Barcelona har prøvd å starte samtaler, Verratti har til og med prøvet å tvinge PSG til å la han gå, men så langt har det ikke endret noe i det hele tatt. Nasser Al-Khelaïfi er ikke villig til å selge stjernespillere, og slår fast at PSG er et prosjekt som fortsetter å vokse. En kilde nærme PSG sier at Barcelona kaster bort tiden på Verratti. Det ser ut til at det eneste trekket Barça har er å vente tålmodig, og prøve å finne en løsning som kan få italieneren til Camp Nou denne sommeren.