Den brasilianske midtbanespilleren bekrefter i et eksklusivt intervju med Globoesporte.com at han har et tilbud fra Barcelona.
Paulinho sin agent er nå i samtaler med Barcelona. Han har nå et vanskelig valg foran seg. Han kan komme til verdens beste klubb, eller forsette i Kina. Om han velger å bli i Kina, så vil han være med i VM neste år. Han tjener godt og er en stor stjerne i Guangzhou Evergrande, men det blir noe annet når Barcelona banker på døren. Her er noe av det han fortalte under det eksklusive intervjuet med Globoesporte.com.

–Det er kontakt mellom min agent og Barcelona. Det er sant at jeg har fått et tilbud, men jeg fokuserer på det som skjer nå. Jeg er veldig fornøyd med mitt liv, og min karriere. Når du er i en slik situasjon er det vanskelig å velge.

–Det er flere ting jeg må tenke på når jeg tar denne avgjørelsen, og en av de er trivselen min. Jeg må også tenke på konen min, og hvordan hun har det. Vi trives her på alle mulige måter. Menneskene, landet og suksessen med klubben. Sannheten er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. På den andre siden er det veldig smigrende at en klubb som Barcelona ønsker mine tjenester. Slike hendelser i livet har ikke en pris, det er uvurdelig.

–Jeg har ikke en tid på meg til å ta en avgjørelse. De snakker direkte til agenten min. Siden det kom et tilbud på bordet har de snakket med han daglig. Jeg har ikke en frist på meg, siden Barcelona må ennå snakke med klubben min. Uansett så vil den endelige avgjørelsen bli tatt av meg.

–Jeg håper å kunne snakke med agenten min snart. Det er best for alle om vi kommer til en avgjørelse så fort som mulig. Hvis jeg blir har Barcelona tid til å finne en annen spiller, og om jeg drar har Guangzhou Evergrande tid til å finne en erstatter.