Journalisten Benjamin Back sier Lucas Lima vil signere for Barcelona i januar.
Lucas Lima spiller for tiden i Neymar sin tidligere klubb, Santos. Han er også en brasiliansk landslagsspiller som nylig spilte mot Argentina. I januar går kontrakten til Lucas ut, og rapportene sier at han vil da signere en fire-års kontrakt med Barcelona.
Selv om Lima ikke kommer til Barcelona før i januar, kan han lovlig signere når som helst etter 1. juli. Den brasilianske landslagsspilleren er også eksen til Neymar sin søster, Raffaela. Samtidig er agenten hans Neymar sin far. Det skal være han som har anbefalt en overgang til Camp Nou, noe som ikke er rart med så gode kontakter.
Det skal også være interesse fra Real Madrid, og fra noen klubber i Kina. Sommeren 2016 ønsket PSG, og Bayern Munchen signeringen til Lima. Nå er Barcelona på banen, og virker som det neste stoppestedet for han.

En ukjent mann for de fleste

Lucas Lima er en brasiliansk landslagsspiller med 14 kamper under sitt belte. Han er 26 år, men fyller 27 år i juli. Han spiller for tiden i Santos, som er Neymar sin tidligere klubb. I august 2011 hadde han et prøvespill hos Racing Santander, men han ble bare sendt tilbake til Brasil. Han signerte for Santos i 2014, og har så langt 95 kamper for det brasilianske storlaget.
Vil Lucas Lima være en god signering?