Hector Bellerin har kjøpt et hus i Catalonia, hvor hans familie bor nå.
Den unge spanjolen venter tålmodig på at Barcelona og Arsenal skal starte samtaler. For tiden er han fullt fokusert på U21 EM med Spania, hvor han har fått en pangstart med 5–0 seier over Makedonia. Han vet at forhandlingene vil ta tid, og at de ikke vil bli enige med det første.
Barcelona er fullt klar over at Bellerin selv ønsker å signere for Barcelona. De ønsker å bruke han som en grunn til at Arsenal skal selge. Selv ønsker ikke Arsenal selv at Barcelona skal bruke det som et våpen mot de.
Bellerin har selv tatt første steg mot Barcelona, etter at han kjøpte et hus i Catalonia. I flere uker nå har familien hans bodd i Barcelona. Det er et større steg enn det flere kan tenke seg til. Når Bellerin startet karrieren sin i La Masia flyttet familien etter. Etter det dro turen til Arsenal og London. Da flyttet familien etter også. Nå har de flyttet til Barcelona, i håp om at Bellerin flytter etter.
Diskré er noe Bellerin selv har vært rundt hele situasjonen. Det er fordi han ikke ønsker at disse ryktene skal være temaet mens han er i U21 EM som spilles i Polen. Han ble spurt et spørsmål av Radio Marca rundt sin fremtid, og dette var det Bellerin svarte.

–Jeg er fullt fokusert på U21 EM i Polen nå, og ønsker ikke å tenke på noe annet nå.

–Jeg ønsker ikke å ta del i ryktene, eller delta til at flere rykter skal fyres opp.

Trur dere Bellerin ender opp i Barcelona?