Ifølge Gazzetta dello sport har Verratti gitt klar beskjed til PSG om at han ikke returnerer til Paris etter ferien.
«Jeg vil ikke til Paris». «Jeg vil til Barcelona» er noe av det Marco Verratti skal ha fortalt ledelsen i PSG. Verratti skal nå være fast bestemt på å presse igjennom en overgang til Barcelona, noe PSG ikke ønsker skal skje.
Italieneren er for tiden på ferie på Ibiza, og har vært veldig diskret med hva han har uttalt seg om. Selv er han fullt klar over at PSG ikke har til gode å selge sine beste spillere. Derfor sendte Verratti selv en melding til PSG om at han ønsker å bli solgt. Svaret var det han forventet: «vi selger ikke spillere». Presidenten til PSG, Nasser Al Khelaifi skal være klar på å tilby Verratti en ny kontrakt, kun for å skremme Barcelona vekk.
Men sannheten er at Verratti ikke kommer til å godta det nye kontraktstilbudet. Han ønsker å bli en bedre spiller, og søker derfor nye muligheter i Catalonia. Selv drømmer han om å spille på Camp Nou med sitt forbilde, Iniesta. Samtidig ønsker han å spille på lag med verdens beste spiller, Lionel Messi. Det skal være grunnen til at Verratti selv har tatt kontakt med PSG, og krevd en overgang.

Barcelona har tatt kontakt

Samtidig har Barcelona satt i sine menn for å signere Verratti. De ønsker nå å presse igjennom en overgang så fort som mulig. Svaret fra PSG var at Barcelona må jobbe hardt for å signere han. Slike reaksjoner fra PSG er helt normal, ettersom de er en klubb som har penger. De ønsker aldri å selge sine beste spillere ved mindre de må, eller om en spiller selv presser gjennom en overgang.