Mazinho, faren til Rafinha har vært i samtaler med Valencia sin sportsdirektør José Ramón Alexanko.
Faren til Rafinha ble sett på basen til Valencia med sportsdirektøren José Ramón Alexanko. Der møtte han også flere representativere fra Valencia. Der skal de ha diskutert en mulig låneavtale for Rafinha, om ikke en permanent overgang. Mazinho er ikke bare faren til Rafinha, men også agenten. Barcelona krever visstnok 30 millioner euro for brasilianeren, noe Valencia ikke ønsker å betale for han.
Rafinha skal ha vært i møte med Ernesto Valverde. Der skal han ha informert om at han gjerne ønsker å forlate klubben på lån eller permanent overgang, om han ikke for regelmessig spilletid. Neste sommer er det VM og Rafinha ønsker å være med i den troppen til Brasil. Treneren til Brasil, Tite har fortalt at skal det skje må han spille regelmessig fotball.
Valencia ser på Rafinha som en erstatter for Dani Parejo som har blitt ryktet bort til Sevilla flere ganger. Selv skal Dani Parejo fortalt ledelsen i Valencia at han ønsker seg bort, men de har nektet han å forlate Los Che. Denne gangen skal Valencia være åpen for å selge sin stjerne. Los Che skal også ha prøvd seg på Rafinha i 2013/2014 sesongen, men da endte Rafinha opp på lån i Celta Vigo med Luis Enrique som trener.
Rafinha hadde Luis Enrique som trener for Barcelona B. Når Lucho havnet i Celta Vigo fulgte Rafinha etter på lån. Når Lucho kom tilbake til Barcelona som hovedtrener, fulgte Rafinha etter igjen. Så på de tre årene Luis Enrique hadde ansvaret i Barcelona, har Rafinha fått regelmessig med spilletid. Nå frykter brasilianeren at den tiden er over. Han ønsker ikke å ta noen sjanser med fremtiden sin, ettersom VM nærmer seg. Med Verratti ryktes inn vil Rafinha være sikker, og skal derfor ha bedt om en overgang.
Trur dere Rafinha forsvinner denne sommeren?