Ifølge Rac1 er Barcelona enig med den spanske høyrebacken Hector Bellerin om de personlige detaljene.
Barcelona og Bellerin er som hånd i hanske. Etter at Dani Alves forlot Camp Nou har Barcelona slitt med å erstatte han. Men nå skal de være enige med Hector Bellerin om de personlige detaljene. Nå handler alt om å bli enig med Arsenal om en pris. Bellerin skal selv fortelle Wenger at han vil hjem igjen. Den spanske backen er bare 22 år, men er allerede blant verdens beste høyrebacker. En som har vært i La Masia og kjenner Barcelona, bedre kan det vell ikke bli for noen av partene.
I et radiointervju med den spanske journalisten Gerard Romero, skal det kommet frem at Barcelona er enige med Bellerin. Det kom også frem under det intervjuet at den spanske backen skulle ta seg en prat med sin trener Arsene Wenger.
Barcelona sin nye trener Ernesto Valverde skal ha 22-åringen som sin prioritet i dette overgangsvinduet. I desember signerte Bellerin en kontraktsforlengelse med Arsenal, så Valverde er klar over at dette ikke blir en billig handel. Ledelsen i Barcelona skal uansett være villig til å strekke seg etter kravene til Arsenal.
Rapportene sier at Arsenal krever 44 millioner euro for Bellerin. Han blir isåfall tidenes dyreste høyreback igjennom tidene.
I et tidligere intervju med Sport.es aviste spanjolen ryktene om en overgang til Barcelona. Han innrømmet derimot at familien hadde flyttet tilbake til den katalanske hovedstaden, og at i fremtiden ville en overgang være aktuelt.

–Du vet aldri hva som skjer. Jeg vokste opp i den klubben, og det er verdens beste klubb.

–Det er et stort kompliment at Barcelona ønsker meg, men jeg spiller for Arsenal og har kontrakt her.

–Jeg har ikke snakket med noen i eller rundt klubben. Jeg vet det er mye rykter, men det har ikke vært noen kontakt i mellom klubbene. Det har alltid vært fint i London, og familien min trivdes her. De måtte flytte tilbake på grunn av personlige årsaker.

Blir Hector Bellerin sommerens første signering?