Midtbanespilleren er tilbake i Barcelona 12. juli.
Sergi Samper kommer hjem etter et mislykket opphold i Granada. Produktet fra La Masia er snart tilbake i Barcelona etter en skuffende sesong i Granada. Som de fleste vet rykket Granada ned. De hadde en forferdelig sesong, og toppet det hele med ansettelsen av Tony Adams. For Samper ble det bare med tretten kamper. Noe som for de fleste var overraskende lite.
Fra starten av var flere skeptisk til at Luis Enrique sendte Samper ut på lån. Han skulle virkelig spille seg inn i troppen denne sesongen. Når det ble klart at Sergi Samper gikk på lån til Granada var de fleste optimistisk. En spiller som skulle spille seg inn i Barcelona, og istedenfor gikk til en nedrykkskandidat. Da burde det ende opp med masse spilletid, og en nøkkelrolle i Granada. Dessverre ble ikke sesongen slik for Samper. I slutten av sesongen når det ble klart at Granada ikke skulle spille La Liga-fotball neste sesongen var ikke Samper med i troppen.
Nå er endelig marerittet over for gutten fra La Masia. Sergi Samper er for tiden på ferie, men trener godt frem til 12. juli. Da starter nemlig oppkjøringen til Barcelona, og er det en mann Samper ønsker å imponere så er det, Ernesto Valverde. Unggutten håper godt spill gjennom pre-season vil overbevise Valverde at Samper er verdt å satse på.

Skuffende sesong i Granada

Laget ifra Andalucia endte helt sist årets sesong med fattige 20 poeng. Det ble kun fire seiere for Samper & co. En fattig målgivende på tretten kamper kan være litt dårlig. Men så må du se hvor god jobb Samper gjorde defensivt. Han ble en potet i Granada. Han spilte i de posisjonene det var karantener eller skader. Nå fremover ønsker Samper å rette fokuset inn mot kommende sesong.
Trur dere Sergi Samper spiller i Barcelona neste sesong?