Lucas Digne sin agent, Mikkel Beck sier franskmannen ønsker å fortsette karrieren i Barcelona.
I et intervju med Football Whipspers gjør Mikkel Beck det klart at Digne har flere tilbud på bordet. Selv om det er flere tilbud, sier han Digne vil fortsette i Barcelona. Franskmannen er bare 23 år, og har tatt del i 26 kamper for Barcelona denne sesongen. Dette var noe av det Mikkel Beck hadde å fortelle om situasjonen.

–Lucas er glad for å være i Barcelona, og Barcelona er glad for å ha han i troppen. Akkurat nå er han med det franske landslaget og har det fint der. Han er fullt fokusert på neste sesongen med verdens beste klubb.

–Det er alltid mye rykter rundt en stor klubb som Barcelona. Lucas er en god spiller, og er bare 23 år. Så selvsagt blir det mye rykter rundt han. Ryktene er irrelevant siden Lucas skal ingen steder. Han blir i Barcelona.

–Min gode venn Lucas har hatt en god sesong hos Barcelona. Han har tatt del i 26 kamper denne sesongen. Det er ingen dårlig sesong. Nå ser han frem til sin andre sesong i Catalonia. Han har store ambisjoner for seg selv, og for Barcelona. Lucas ønsker å vinne trofeer.

Lucas Digne sin sesong i Barcelona

Den 13. juli 2016 signerte Lucas under en kontrakt som varer i fire år. Dagen etter ble han presentert på Camp Nou, som også var Frankrike sin nasjonaldag. Han ble hentet ifra PSG for 16.5 millioner euro. Venstrebacken ble hentet inn etter å ha imponert Lucho i Roma, hvor han var på lån ifra PSG.
Debuten for Lucas kom mot Sevilla i Supercupen på Ramón Sánchez Pizjuán, hvor Barcelona vant 0–2. Digne endte opp med 17 kamper i La Liga denne sesongen. Han noterte seg også for en scoring i Copa del Rey.