Héctor Bellerín har fortalt Mundo Deportivo at den rapporterte interessen fra moderklubben gjør han glad, men gjør også oppmerksom på at han har en langtidskontrakt med Arsenal.
Barca sikter seg inn på å signere en ny høyreback denne sommeren i et desperat forsøk på å finne en erstatter for Alves, og angivelig skal 22 år gamle Bellerín være førsteprioritet. Den spanske landslagsspilleren utelukket ikke en retur til Barca, da han sa at «mye kan skje» før sesongstart, og avslørte samtidig at familien allerede har flyttet tilbake til Catalonia av personlige årsaker.
Da han ble spurt om en retur til Camp Nou kunne skje hvis alt var opp til han, svarte han:

— Det er ikke noe du tenker på når du forlater klubben, for du vet ikke hvordan ting forandrer seg. Jeg var heldig som fikk en sjanse til å spille for Arsenal som 16-åring. Det har gått bra, og når jeg får høre slike nyheter om Barca, gjør det meg glad, men det er ikke opp til meg å avgjøre. Det er godt å høre at jeg er interessant for en klubb som Barca, klubben der jeg vokste opp. For øyeblikket vet jeg ingenting. Jeg er en Arsenal-spiller og vi får se hva som skjer.

I et separat intervju med Diario Sport, fortalte Bellerín at Arsenals mislykkede forsøk på å kvalifisere til Champions League neste sesong, kan ha en innvirkning på avgjørelser han må ta denne sommeren:

— Alle som har spilt i Champions League ønsker å spille der igjen. Vi ønsker alle å være på det øverste nivået. Det å ikke spille i Champions League er en skuffelse, noe negativt. Det er ikke ideelt og det kan påvirke planene mine litt, ja.

Fornyelsen av Wengers kontrakt

Bellerín understreket at hans egen framtid i klubben aldri var avhengig av om Arsène Wenger skulle fortsette i London-klubben eller ei, til tross for at mange har ønsket han skal tre til side etter 21 år i klubben.

— Vi ante ikke hva som var planen. Til slutt bestemte Wenger seg for å fornye, men jeg er uansett bundet til Arsenal. Det at han fornyet endrer ikke mye, da jeg måtte ha blitt værende i Arsenal uansett, siden jeg har en kontrakt med klubben. Mange spillere er veldig glade for at han fornyet, men når alt kommer til alt, så skylder man klubben å fortsette, uavhengig av hvem som er manager.

Ønsker du at Bellerín blir å se i blaugrana-farger til høsten?