Kunne du tenke deg å jobbe for en av Barcelonas største supporterklubber?
Vi er alltid ute etter å forbedre oss, og i den forbindelse søker vi etter nye medarbeidere som kan være med på nettopp dette.

Skribenter

Personen(e) vi søker etter må ha en skarp penn, sterkt engasjement og i tillegg like kommunikasjon. Stå-på-vilje er også en god egenskap.
Har du språkferdigheter i spansk og/eller katalansk stiller du enda sterkere.
Det vi i all hovedsak legger vekt på er skriveferdighetene dine. Har du skrevet mye fra før av eller studerer journalistikk eller kommunikasjon, så er dette en ypperlig mulighet til å få publisert artikler. Dette er altså ikke et krav. Vi har behov for personer som har mulighet til å bidra over en lengre periode.
Vi kan tilby en fantastisk redaksjon med god humor, mye samarbeidsvilje og som alle har hjertet i Catalonias stolthet.
Til slutt vil vi informere om at Blaugrana ikke har mulighet til å lønne våre skribenter. De drives på ren og skjær vilje og interesse.
Høres dette interessant ut? Send en søknad til redaktør Tommy Granli.

Utviklere, designere, med mer

Foruten skribenter trenger vi også sårt folk med mer teknisk kompetanse, personer som kan gjøre den usynlige jobben på bakrommet. Uansett hva du kan, sålenge du er litt teknisk/kreativt anlagt, vil vi gjerne høre fra deg, men vi er særlig interesserte i alle med erfaring fra ett eller flere skript- og programmeringsspråk (PHP, JavaScript, Ruby, Java, Python, ++) Vi har også behov for personer med erfaring fra grafiske prosjekter, og spesielt Adobe InDesign.
Lønn kan være aktuelt i visse situasjoner.
Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med president Lasse Brenden.