Før kommende sesong trenger Ernesto Valverde å få plass fire spillere på fire plasser.
Barcelona trenger å få inn nye spillere i troppen før kommende sesong. Det er spekulert i at det vil ankomme fire spillere inn portene på Camp Nou.

Den nye Alves

Etter at Dani Alves forlot Barcelona har det vært tydelig at han ikke har blitt erstattet ennå. Denne sesongen har Luis Enrique brukt både Sergi Roberto og Aleix Vidal. Ingen har dessverre vært i nærheten av å fylle skoene til Dani Alves.
Barcelona skal foretrekke Hector Bellerin som skal være verdens raskeste back. Han var i La Masia og kjenner Barcelona sin spillestil godt. Samtidig er han uten tvil en av Arsene Wenger sine viktigste spillere. Så det vil koste å få spanjolen til Camp Nou.
En annen spiller som er på radaren til sportsdirektøren Roberto Fernández er Cesar Azpilicueta som spiller en viktig rolle i Chelsea. Valverde skal også ønsket han i Athletic Bilbao som også holder døren åpen med å si.

–Det gjør meg stolt å bli linket til Barcelona. Det betyr at jeg spiller bra.

Nelson Semedo på Benfica skal være tredjevalget til Barcelona.

Midtstopper

Dette er ikke den viktigste signeringen som Barcelona må gjøre, men det er uansett bruk for en til midtstopper i de bakre rekker. Pique og Umtiti er det klare førstevalget, men det er litt tvil tilstede. Planen til Barcelona er at Mascherano blir i klubben, ved mindre det kommer et stort bud på bordet. Ellers er Mathieu på vei bort ifra Barcelona selv om Valverde kjenner han godt ifra sin tid i Valencia. Så har vi unge og lovende Marlon. Hver gang han har blitt kalt opp til A-laget har han gjort en veldig god jobb. Sist husker vi mot Las Palmas hvor han ble kastet inn i kampen fem minutter før den skulle starte.
Barcelona sin ide er å signere en ung midtstopper. På den listen topper Ajax sin unge stopper Davinson Sanchez. Han var vært ønsket i Barcelona over lengre tid. Sanchez imponerte stort også i denne sesongens Europa League hvor det ble sølv til Ajax etter tap i finalen mot Manchester Untied på Friends Arena i Stockholm.
Et annet navn på listen er 22 år gamle Yerri Mina.

Midtbane under diskusjon

Det er to navn som har blitt ryktet til Camp Nou veldig sterkt dette året. PSG sin midtbanespiller Verratti, og Liverpool sin stjerne Coutinho. Den lille italieneren ville passet best inn i Barcelona med sin herlige ballkontroll og sin dynamikk. Problemet er bare at PSG ikke ønsker å selge. Det har vært kontakt med Coutinho som er mer enn offensiv midtbanespiller. I et 4-3-3 system hadde han passet bedre som en venstreving. Det er i samme rolle som Turan har hatt i noen kamper. Men i Valverde sin 4-2-3-1 formasjon hadde Coutinho vært perfekt, men Valverde er klar på at han skal forholde seg til Barcelona sin spillestil.

Viktigheten av en angrepsspiller til

Barcelona ønsker å signere en til spiller i de offensive rekker som kan komme inn på i kamper å gjøre en forandring. Samtidig skulle den spilleren klare å spille opp mot sitt beste slik at Barcelona ikke skal bare være avhengig av MSN.
En spiller som er nevnt i denne sammenhengen er selvfølgelig kjente Gerard Deulofeu. Han har storspilt for AC Milan på lån der ifra Everton. Men spørsmålet er om han ønsker å spille en rolle som andrevalget i Barcelona.