Tebas forteller om sine egne følelser rundt Messi sitt siste mål, meninger om feiden mellom Piqué og Ramos og en liten oppdatering på «Video Assistant Referee».
Etter Lionel Messis mål i 92 minutt som gjorde at alle tre poengene ble med tilbake til Katalonia, sier Tebas at Messi er den beste spilleren han har sett gjennom tidene. La Liga presidenten mener at denne kampen var langt ifra Messis beste kamp i karrieren, noe som sier mye om nivået til Barcelonas nummer ti. Med egne følelser inne i bildet gjorde Messis siste mål ham «ulykkelig».

Som Madridista er jeg selvsagt misførnøyd med Messi sitt siste mål – Tebas

Piqué og Ramos

Da det ble spurt om den stadige konflikten mellom Gerard Piqué og Sergio Ramos forteller Tebas at det ikke bekymret han nevneverdig. Rivalene og forsvarduoen for Spania kommer med stadige stikk til hverandre på Twitter og gjennom diverse intervjuer. Dette fortsetter ofte på banen, med en litt høyere temperatur i spillet i El clasico enn en «vanlig kamp». Vanligvis er de venner igjen da de møtes til landslagssamling, sier Tebas.

Det er spenning, hamrende hjerter og to spillere som vil forsvare sine farger for alt det er verdt. Det er en del av fotballen. Jeg liker dem begge.

Flaut å være sist ute

La liga er en av de største fotball-ligaene i verden, men har fortsatt ikke prøvd ut «Video Assistant Referees». Noen av de spanske spillerne har vært med på testing i landslagskampen mellom Spania – Frankrike. Kampen endte 2-0 til Spania, mye takket være «VAR» der video-assistenten var med å se at Griezmanns første mål var offide. Deulofeu skåret, men linjedommeren vinket for offside. Dette så video-assistenten at var feil. De hadde bilder av situasjonen, og Spania ble tildelt målet. Tebas forteller at det ikke er noen fremgang der enda når det kommer til La liga, men at det må bli brukt snart i Spanias største liga også.

Vi vil ikke bli gjort narr av. «Hele verden» har prøvd det utenom oss.