Barças sportsdirektør Robert Fernández uttalte nylig i et intervju at de har alle intensjoner om å hente hjem Gerard Deulofeu via tilbakekjøpsklausulen de har med Everton.
Den tidligere Barça-gutten har hatt flere mindre vellykkede låneopphold de siste årene, og aldri helt slått til, før han nylig fikk prøve seg i AC Milan. Der har lynvingen, etter rapportene å dømme, prestert meget godt og tilsynelatende funnet seg selv.
Tilbakekjøpsklausulen er på 12 millioner euro, og Deulofeu har den siste tiden også blitt uttatt til Spanias landslagstropper, hvor han sist scoret og skaffet straffe i seieren over tapende EM-finalist Frankrike.
«Guttungen» som nå har rukket å bli 23 år slet først ut benken i Everton i én sesong, før han prøvde seg på lån i Sevilla. Der traff han heller ikke blink, og prøvde en ny sesong i PL. Da han sakte men sikkert skled mot samme plass på benken igjen, valgte han å prøve lykken i serie A og den sovende kjempen AC Milan. Der har han spilt i 13 kamper, scoret to mål og servert tre assist.
Er Deulofeu nå moden nok og klar for oppgaven som super-sub for de tre ubestridte i MSN? Ta debatten!